دوبیاتی| افزایش نرخ چاقی در امارات تا سال 2050 به 80 درصد؛ طبق یک مطالعه جدید، تعداد افرادی که در امارات دچار چاقی هستند، چه مرد و چه زن، طی ۲۵ سال آینده افزایش چشمگیری خواهد داشت.
مطالعه لانست نشان میدهد که شیوع اضافه وزن و چاقی در مردان بالغ اماراتی بالای ۲۵ سال از ۸۴ درصد در سال ۲۰۲۱ به ۹۴ درصد در سال ۲۰۵۰ خواهد رسید که این میزان با کویت و چند کشور دیگر، بالاترین نرخ جهانی خواهد بود.
همچنین، شیوع اضافه وزن و چاقی در زنان اماراتی نیز تا سال ۲۰۵۰ به ۹۵ درصد خواهد رسید و امارات را در رتبه چهارم جهانی بعد از مصر، تونگا و کویت قرار میدهد. این میزان در کشورهای همسایه حاشیه خلیج فارس مانند کویت، قطر، عربستان سعودی و عمان نیز بالاست و بیشتر از ۹۰ درصد است.
در میان جوانان اماراتی، سنین ۱۵ تا ۲۴ سال، جمعیت افراد چاق و دارای اضافه وزن از ۶۲ درصد در سال ۲۰۲۱ به ۸۱ درصد در سال ۲۰۵۰ خواهد رسید که این نیز یکی از بالاترین نرخها در جهان است.
پزشکان و متخصصان بهداشت در امارات سبک زندگی بیتحرک، مصرف غذای فرآوریشده و فستفود، وقتگذرانی زیاد در مقابل صفحهنمایشها و کمبود فعالیتهای بدنی را عامل اصلی این افزایش نرخ چاقی میدانند.
دکتر جسیکا کر، نویسنده همکار از موسسه تحقیقاتی کودکان مورداچ در استرالیا، اعلام کرد که پیشگیری از چاقی باید در اولویت تمام سیاستهای دولتی قرار گیرد.
دکتر تسنیم محمد نور ابو الفول، متخصص جراحی عمومی و لاپاروسکوپی بیمارستان آستر، شارجه، گفت که اگرچه نرخ چاقی ممکن است در سالهای آینده ادامه یابد، اما فرصتهای زیادی برای مقابله با این مسئله وجود دارد. وی افزود: «عواملی که به این روند کمک میکنند شامل سبک زندگی مدرن است که در آن بیشتر به گزینههای غذایی راحت تکیه میشود و به فعالیتهای کمتحرک متمایل میشویم. اما این چالشها نیز فرصتهایی برای افراد و جوامع فراهم میکند تا عادات سالمتری را اتخاذ کنند، مانند تغذیه متعادل و سبک زندگی فعال، با حمایت از ابتکارات نوآورانه بهداشتی.»
شایسته آصف، مدیرعامل گروه پیورهلث، گفت که امارات به طور پیشگیرانه و فعال به مسأله بهداشت پرداخته است تا سلامت جمعیت خود را حفظ کند. وی افزود: «ما در تلاشیم تا تمام جمعیت را سالمتر کنیم و به یک اکوسیستم کامل اجازه میدهیم که با همکاری یکدیگر، طول عمر و سلامت بیشتر را برای مردم فراهم کند.»
وی همچنین پیشنهاد کرد که ماه رمضان میتواند زمان مناسبی برای شروع سفر کاهش وزن باشد. «دورههای روزهداری ساختار یافته، انضباط و خوردن آگاهانه را ترویج میدهند که میتواند منجر به کاهش وزن و بهبود حساسیت به انسولین شود.»
dubiati مرجع ایرانیان امارات!